Sade muhallebi pirinç unlu tarifini okudum ve tarif gerçekten pratik görünüyor. Süt ve pirinç ununu karıştırırken topaklanmaması için ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, şekerin tamamen erimesini sağlamak için karıştırma süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, muhallebiyi kalıplara dökmeden önce kıvamı tam olarak nasıl anlamalıyız? Herhangi bir ipucu verir misiniz?
Sade muhallebi pirinç unlu tarifini okudum ve tarif gerçekten pratik görünüyor. Süt ve pirinç ununu karıştırırken topaklanmaması için ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini belirtmişsiniz. Peki, şekerin tamamen erimesini sağlamak için karıştırma süresi ne kadar olmalı? Ayrıca, muhallebiyi kalıplara dökmeden önce kıvamı tam olarak nasıl anlamalıyız? Herhangi bir ipucu verir misiniz?
Cevap yaz