Pirinç pilavı yaparken en çok dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdi? Pirinç seçimi konusunda gerçekten baldo pirinci mi tercih etmeliyiz yoksa jasmine ya da basmati de güzel sonuçlar verir mi? Ayrıca pirinci yıkama aşamasında ne kadar su kullanmalıyız ve dinlendirme süresi gerçekten bu kadar önemli mi? Pilavı pişirirken su oranını ayarlamak çok kritik diyorsunuz, bu oranı nasıl netleştirebiliriz? Kapak kapatma ve dinlendirme süresiyle ilgili yapılan hatalar neler olabilir? Ekstra lezzet katmak için önerdiğiniz yağ ve sebzeler, gerçekten fark yaratıyor mu? Bu ipuçlarını uyguladığımızda pilavın tadı ne kadar değişiyor? Deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Pirinç pilavı yaparken en çok dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdi? Pirinç seçimi konusunda gerçekten baldo pirinci mi tercih etmeliyiz yoksa jasmine ya da basmati de güzel sonuçlar verir mi? Ayrıca pirinci yıkama aşamasında ne kadar su kullanmalıyız ve dinlendirme süresi gerçekten bu kadar önemli mi? Pilavı pişirirken su oranını ayarlamak çok kritik diyorsunuz, bu oranı nasıl netleştirebiliriz? Kapak kapatma ve dinlendirme süresiyle ilgili yapılan hatalar neler olabilir? Ekstra lezzet katmak için önerdiğiniz yağ ve sebzeler, gerçekten fark yaratıyor mu? Bu ipuçlarını uyguladığımızda pilavın tadı ne kadar değişiyor? Deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Cevap yaz