Kore usulü pirinç lapası yapım sürecini merak ediyorum. Pirinç seçimi ve hazırlık aşamaları gerçekten önemli görünüyor. Ö besonders kısma yani pirinçlerin yıkanması ve nişastasının arındırılması kısmı neden bu kadar kritik? Ayrıca, sebzeleri ve eti ekleyince lapanın lezzeti nasıl değişiyor? Merak ettiğim bir diğer konu da bu yemeği hangi tür soslarla ya da garnitürlerle servis etmenin en iyi olacağı. Herhangi bir ipucu verirsen çok sevinirim!
Kore usulü pirinç lapası yapım sürecini merak ediyorum. Pirinç seçimi ve hazırlık aşamaları gerçekten önemli görünüyor. Ö besonders kısma yani pirinçlerin yıkanması ve nişastasının arındırılması kısmı neden bu kadar kritik? Ayrıca, sebzeleri ve eti ekleyince lapanın lezzeti nasıl değişiyor? Merak ettiğim bir diğer konu da bu yemeği hangi tür soslarla ya da garnitürlerle servis etmenin en iyi olacağı. Herhangi bir ipucu verirsen çok sevinirim!
Cevap yaz