Sarma yapmak için hangi pirinç türünü tercih ettiğinizi merak ediyorum. Baldo pirinç kullanmayı düşündünüz mü? Özellikle yapışkanlık özellikleri ve suyu iyi çekmesi sayesinde sarma için oldukça uygun bir seçenek gibi görünüyor. Osmanlı pirinci de lezzetli bir aroma katıyor. Jasmine pirinci ise farklı bir tat sunarak yemeğinizi zenginleştirebilir. Sizce hangi pirinç türü, yapacağınız sarmaya en iyi uyum sağlar?
Sarma yapmak için hangi pirinç türünü tercih ettiğinizi merak ediyorum. Baldo pirinç kullanmayı düşündünüz mü? Özellikle yapışkanlık özellikleri ve suyu iyi çekmesi sayesinde sarma için oldukça uygun bir seçenek gibi görünüyor. Osmanlı pirinci de lezzetli bir aroma katıyor. Jasmine pirinci ise farklı bir tat sunarak yemeğinizi zenginleştirebilir. Sizce hangi pirinç türü, yapacağınız sarmaya en iyi uyum sağlar?
Cevap yaz