Pirinç unlu irmikli muhallebiyi denemek istiyorum ama başlangıç için bazı detaylara ihtiyacım var. Sütü ve şekeri karıştırırken ne kadar süre karıştırmalıyım? Ayrıca, koyulaşma aşamasında kıvamı kontrol ederken nasıl bir görünüm alması gerektiğini anlamam için bir ipucu verir misin? Buzdolabında beklettikten sonra servisten önce ne kadar süre beklemeli? Eğlenceli ve lezzetli bir tatlı yapma sürecinde dikkat edilmesi gereken püf noktalarını merak ediyorum. Teşekkürler!
Pirinç unlu irmikli muhallebiyi denemek istiyorum ama başlangıç için bazı detaylara ihtiyacım var. Sütü ve şekeri karıştırırken ne kadar süre karıştırmalıyım? Ayrıca, koyulaşma aşamasında kıvamı kontrol ederken nasıl bir görünüm alması gerektiğini anlamam için bir ipucu verir misin? Buzdolabında beklettikten sonra servisten önce ne kadar süre beklemeli? Eğlenceli ve lezzetli bir tatlı yapma sürecinde dikkat edilmesi gereken püf noktalarını merak ediyorum. Teşekkürler!
Cevap yaz